Kouzlo vůní nás provází od dětství 

Různé vůně jsou odjakživa nositelem mnoha kulturních, psychologických a především společenských informací. Vůně byla vždy poznávacím znakem příslušnosti ke konkrétnímu společenství a postavení v něm. Prozrazovala i povolání, které daný člověk vykonával. Když se objevily dámské a pánské parfémy, projevilo a uplatnilo se ještě více úkolů, které kouzlo vůní sehrávalo v životě člověka. 

Kouzlo vůní doprovází lidi odjakživa. Voňavé vůně byly základním prvkem náboženských rituálů, obřadů narození, svateb, pohřbů a různých rituálů. Postupem času byli lidé stále citlivější na přítomnost vůní ve svém okolí. A to nejen prostřednictvím dámských a pánských parfémů, ale i jiných každodenních předmětů jako vonných svíček, vonných gumiček či voňavého toaletního papíru. 

kouzlo vůní
Kouzlo vůní doprovází lidi odjakživa

Kouzlo vůní je součástí našich příběhů 

     Mnozí odborníci tvrdí, že mezi naší osobností, náladou a výběrem parfému existuje jistý vztah. Podvědomě si vybíráme vůně, které nám připomínají něco hezkého a příjemného. Na druhé straně voňavky jsou způsobem osobní proměny, mají nám pomoci posunout se od našeho „současného já“, jak se cítíme, k „ideálnímu já“. Nebo nás alespoň přiblíží k tomu, jak se chceme cítit a vidět. 

    Kouzlo vůní se projevuje i tak, že dnes si vůně vážíme více než kdykoli předtím. Chceme se jí nejen obklopit, ale jí i lépe porozumět. Role vůní v našem životě se může projevovat i takto: 

  • budování obrazu o sobě samotném, 
  • zdůraznění své osobnosti a individuality, vyjádření sebe sama, 
  • zdůraznění naší příslušnosti k určité sociální skupině, 
  • ovlivňování vztahů mezi námi a jinými lidmi, 
  • zvýšení naší atraktivity, 
  • zlepšení nálady, 
  • komunikace s okolím, pachy o nás mohou hodně prozradit a nakonec 
  • přidání něčeho neobvyklého do každodenního života. 
kouzlo vůní
Kouzlo vůní je taky v arabských parfémech

Vůně květin, dřeva či čerstvě posečené trávy 

     Vůně, kterým dominují teplé tóny dřeva jako je cedr, santalové dřevo s nádechem citrusové svěžesti. Když splynou s pokožkou lidí, kteří milují přírodu, překypují smyslností, raději se vydají na jednoduchý výlet do lesa. Kouzlo vůní a zvuků lesa je láká strávit víkend mimo ruch, zvuky a pachy města. Tajemné, silné a odvážné ženy ochotněji sahají po orientálních vůních: vanilce, skořici, hřebíčku, paprice či exotických květinách. To vše a mnoho jiného mají na svědomí kouzla vůní. 

Hip hop obchod, brána do sveta hip hopového štýlu

Čo ponúka kvalitný hip hop obchod? To je zaujímavá otázka. Pre všetkých priaznivcov tohto hudobného a životného štýlu máme však jednoduchú odpoveď: Ponúka všetko hip hopové. Živíte sa hip hopom a tancujete či spievate alebo vám je tento štýl len sympatický? Či už spadáte do prvej kategórie alebo do tej druhej, cieľ máte spoločný: Navštíviť hip hop obchod a vybrať si krásne oblečenie. Hip hopová kultúra sa za posledné roky rozrástla o množstvo vyznávačov, a hip hopové obchody sa prispôsobili tomuto náporu. Ponúkajú všetko, po čom by vaše hip hopové srdce mohlo túžiť. Tričká, tepláky, teplákové súpravy, tenisky, džínsy skrátka všetko, čo sa hodí do skrine poriadneho fanúšika. Objavíte tu známe aj menej známe značky s kvalitným tovarom.

hip hop obchod

Hip hop obchod, to sú aj moderné, pohodlné a trendové tenisky.

Hip hopové tričká v rôznych prevedeniach

Zaujímavé tričká padavého strihu sú dobrou voľbou pre ľudí s kilami navyše, ale aj pre tých, ktorí si užívajú komfort a majú radi voľný štýl. Moderné sú prevedenia v duchu ,,v jednoduchosti je krása“, pri ktorých je vaše tričko v jednej farbe s minimom doplnkov. Môže ísť o jeden či dva gombíky alebo jednoduché náprsné vrecko. Hip hopový obchod vám však dáva na výber aj ďalšie možnosti. Zvoliť si môžete aj obľúbené motívy z rôznych rozprávok a seriálov či motív s obľúbenou hip hopovou skupinou.

Čiapky z hip hop obchodu so štýlovými nápismi

Doplniť ich môžete vhodnými komfortnými čiapkami, ktoré sa najmä v mrazivých dňoch hodia každému. Najlepšie vyzerajú obľúbené nápisy, ktoré vyjadria vašu momentálnu náladu.

hip hop obchod

Každý hip hop obchod obsahuje aj bohatú ponuku šiltoviek typických pre túto subkultúru.

Tenisky to je obuv, ktorá musí sedieť

Nestarnúcou klasikou, ktorú ponúkajú hip hopové obchody sú tenisky. Táto obuv by mala skutočne sadnúť. Na výber máte z viacerých štýlov, ktoré sa odlišujú napríklad výškou členkovej časti. K dispozícií sú nízke tenisky, stredné a vysoké. Okrem toho si tenisky vyberiete aj podľa využitia. Chcete kvalitnú obuv na beh? Preferujete pohodlnú obuv na dlhú chôdzu? Vyberáte si dobre vyzerajúcu a štýlovú obuv na každodenné nosenie? Hip hop obchod vám ponúka množstvo druhov tenisiek, z ktorých si určite každý vyberie to svoje.